Urtevandring og kurs med norske ville vekster

En introduksjon til naturens mangfold

 I norden er vi omringet av vakker og eksotisk natur med mange egenskaper, bruksområder og tradisjoner. Våre vandringer, kurs og foredrag har fokus på videreformidling av folketradisjon og hvordan vi har benyttet oss av naturen.  Det er, og har alltid vært en essensiell kilde for mat, verktøy, husly, stoff og stil, medisin og mye, mye mer.

Du vil lære om:

Lær om mangfoldet av urter og ville vekster rundt deg. Tilegne deg kunnskapen så du kan oppdage, lære og benytte deg av gavene som naturen tilbyr i dine omgivelser! 

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få nyheter om kurs og inspirasjon direkte på mail!

Kommende kurs og vandringer 2021

Urtevandring #1 | 10. April

Sande I Vestfold | 10.04.21 | 12:00 - 15:30 | Denne vandringen har fokus på spiselige og nærende ville vekster. Om våren bugner det av friske skudd og vekster som enkelt kan plukkes og implementeres inn i hverdagsmaten. Inkluderer vandring og enkelt måltid. Kursavgift: 500.-

Påmelding

Urtevandring #2 | 24. April

Sande I Vestfold | 24.04.21 | 12:00 - 15:30 | Denne vandringen har fokus på spiselige og nærende ville vekster. Om våren bugner det av friske skudd og vekster som enkelt kan plukkes og implementeres inn i hverdagsmaten. Kursavgift: 500.-

Påmelding

Kursholder

Jacob Germain Nodeland

Med lidenskap for natur, tradisjon og urkultur har Jacob studert naturens mangfold gjennom egen praksis og i produksjon og utvikling av produkter til Roots & Culture. Hans undervisningsmetoder har en dynamisk og levende innfallsvinkel som former kurs og vandringer med varierende innhold. Med hans positive og imøtekommende vesenet skapes det fort en familiær og vennlig atmosfære. En vandrende urtebok som elsker å dele sine erfaringer og kunnskaper for å inspirere andre til å lære mer om de nyttige vekstene som vokser i overflod.

logo-08

Kontakt info

Telefon

+47 45 24 10 93

Email Adress

kontakt@rootsandculture.no

Hoved Adresse

3070, Sande I Vesfold Blindevansveien 157