Urtevandring og kurs

En introduksjon til naturens mangfold

 I norden er vi omringet av vakker og eksotisk natur med mange egenskaper, bruksområder og tradisjoner. Våre vandringer, kurs og foredrag har fokus på videreformidling av folketradisjon og hvordan vi har benyttet oss av naturen.  Det er, og har alltid vært en essensiell kilde for mat, verktøy, husly, stoff og stil, medisin og mye, mye mer.

Lær om mangfoldet av urter og ville vekster rundt deg. Tilegne deg kunnskapen så du kan oppdage, lære og benytte deg av gavene som naturen tilbyr i dine omgivelser!

Du vil lære om:

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få nyheter om kurs og inspirasjon direkte på mail!

Kursholder

Jacob Germain Nodeland

Med lidenskap for natur, tradisjon og urkultur har Jacob studert naturens mangfold gjennom egen praksis og i produksjon og utvikling av produkter til Roots & Culture. Hans undervisningsmetoder har en dynamisk og levende innfallsvinkel som former kurs og vandringer med varierende innhold. Med hans lysne, sensitive, positive og imøtekommende vesenet skapes det fort en familiær og vennlig atmosfære. En vandrende urtebok som elsker å dele sine erfaringer og kunnskaper for å inspirere andre til å lære mer om de nyttige vekstene som vokser i overflod.

Roots & Culture tilbyr kurs, foredrag og vandringer om ville vekster.

logo-08

Kontakt info

Telefon

+47 45 24 10 93

Email Adress

kontakt@rootsandculture.no

Hoved Adresse

3070, Sande I Vesfold Blindevansveien 157

Close Menu
Translate »
×
×

Cart

Buy for kr600.00 more and get free shipping