Tors Ild

Roots Tonic

Naturlig fermentert med 15 ulike ville vekster fra norsk natur.

Villgjæret med bjørk, chaga, ask, løvetann, eik, furu, brennesle, ryllik, gran, rogn, geitrams, mjødurt, rødkløver, bringebær, og storborre.

I utallige tusen år er bruken av ville vekster og urter som en essensiell ernæringsmessig kilde godt dokumentert gjennom historien. Vår Roots Tonic er naturlig fermentert og laget med røtter, bark, blad og blomster håndplukket, tørket og brygget i norsk natur. Stor ærbødighet og kunnskap om urter er viktig i produksjon for å fremstille et rent naturprodukt med røtter i folketradisjon som gjør godt, og smaker godt.

Ved å studere tradisjonelle bruksområder, skriftlige dokumentasjon, vitenskapelige tidsskrifter og muntlig tradisjon har vi nøye valgt ut ville vekster som alle arbeider for å bistå ulike aspekter av kropp og sinn. Villgjæringen skaper et godt miljø for gode pro bioaktive bakterier og enzymer som er bra for fordøyelsen, immunforsvaret og generell god helse. Det er også bra for å bedre opptaket av næringsstoffer.

Les mer om urter: http://www.rolv.no/urtemedisin/urtemed.htm

Tors Ild er en naturlig energidrikk som kan benyttes på mange ulike måter.

Ha den i en kopp te, kaffe, smoothie, juice, til matlaging, eller helt ren.
Den smaker også utmerket godt i et vinglass som et alkoholfritt alternativ!
Krydret med muskatnøtt, kanel, kardemomme og vanilje som gir den en varm og velsmakende aroma.

Vi anbefaler å bruke den som en 2 – 3 dagers tonic. Ha en shot med Roots Tonic om morgenen på tom mage, helst lett temperert 37 – 50 grader! Lag en te eller kaffe, la den avkjøle seg, og hell deretter Rots Tonic Shot inn i den. Eller drikk alt på en gang! Det er absolutt ikke farlig å drikke hele flasken på en gang. Mer tonic, mer kraft.

Gravide kvinner bør ikke forbruke Roots Tonic, Det er på ingen måte farlig, men det bør unngås.. Barn under 14 år har ikke bruk for det.

På et vakkert småbruk ved Sande i Vestfold høster  vi alle våre urter for hånd. De plukkes i ulike sesonger. Vår, sommer og høst. Etter å ha plukket et utvalg, blir urter vasket og soltørke. Deretter lagret til senere bruk. Vi trekker ut virkestoffene i urtene og villgjærer dem med en gammel og effektiv fermentering metode. Vi bruker ikke gjær eller andre allerede dannede bakterielle forbindelser som f.eks kombucha og vannkefir.

Besøk vår nettbutikk eller en av våre forhandlere.

Vi leverer også til REKO i Drammen, Vestfold, Oslo og Lillestrøm.

For spørsmål og andre hendvendelser kontakt:
+47 45 24 10 93 
Kontakt@rootsnculture.no

Våre forhandlere:

Sunkost Gunerius
Alle røtter butikkene
life colloseum
R % C nettbutikk
Ur Kraft + Kolonial

Få info om kurs og vandringer med villle vekster!

Tradisjon og folkemedisin legger stor vekt på bruk av ville vekster  for å rense, styrke og stabilisere kropp og sinn.

Alle planter, trær og sopper inneholder essensielle oljer, virkestoffer og innholdsstoffer som stimulerer kjemiske prosesser i kroppen. Det er disse prosessene som gir effekt av plantemedisin og er forsket på i lang tid.

Vårt forhold til naturen som en primær kilde til mat og medisin har av ulike grunner endret seg drastisk gjennom tiden. Som følge av dette har kunnskap og innsikt om våre lokale urter til en stor grad forsvunnet.

Urtene vi bruker

Klikk på bildene for mer info fra urtekilden.no

Gran
Gran
Ask
Ask
Bjørk
Bjørk
Geitrams
Geitrams
Storborre
Storborre
Rødkløver
Rødkløver
Furu
Furu
sorb_auc14
Rogn
Løvetann
Løvetann
Mjødurt
Mjødurt
Ryllik
Ryllik
Eik
Eik
Chaga
Chaga / Kreftkjuke
Brennesle
Brennesle
rubu_ida2
Bringebær

VGTV besøkte vår stand på Matstreif 2016

Close Menu
Translate »
×
×

Cart