NORSK SKOG PÅ FLASKE

Tors Ild

Roots Tonic

Naturlig frisk og villgjæret med bjørk, chaga, ask, løvetann, eik, furu, brennesle, ryllik, gran, rogn, geitrams, mjødurt, rødkløver, bringebær, og storborre.

Tors Ild er laget med røtter, bark, blad og blomster håndplukket, tørket og brygget i norsk natur. Stor ærbødighet og kunnskap om urter er viktig i produksjon for å fremstille et rent naturprodukt med røtter i folketradisjon som gjør godt, og smaker godt.

Tradisjon og folkemedisin legger stor vekt på bruk av ville vekster  for å rense, styrke og stabilisere kropp og sinn.

Alle planter, trær og sopper inneholder essensielle oljer, virkestoffer og innholdstoffer som stimulerer kjemiske prosesser i kroppen. Det er disse prosessene som gir effekt av plantemedisin og er forsket på i lang tid.

Vårt forhold til naturen som en primær kilde til mat og medisin har av ulike grunner endret seg drastisk gjennom tiden. Som følge av dette har kunnskap og innsikt om våre lokale urter til en stor grad forsvunnet.

Tors Ild er vårt bidrag for å videreføre nordisk kulturarv med spontangjæring av ville vekster som tradisjonell mat og medisin.

Ved å studere tradisjonelle bruksområder, skriftlige dokumentasjon, vitenskapelige tidsskrifter og muntlig tradisjon har vi nøye valgt ut ville vekster som alle arbeider for å bistå ulike aspekter av kropp og sinn. Villgjæringen skaper et godt miljø for gode pro bioaktive bakterier og enzymer som er bra for fordøyelsen, immunforsvaret og generell god helse. Det er også bra for å bedre opptaket av næringsstoffer.

Les mer om urter: http://www.rolv.no/urtemedisin/urtemed.htm

Tors Ild er en naturlig energidrikk som kan benyttes på mange ulike måter.

Ha den i en kopp te, kaffe, smoothie, juice, til matlaging, eller helt ren.
Den smaker også utmerket godt i et vinglass som et alkoholfritt alternativ.

Vi anbefaler å bruke den som en 2 – 3 dagers tonic. Ha en shot med Roots Tonic om morgenen på tom mage, helst lett temperert 37 – 50 grader! Lag en te eller kaffe, la den avkjøle seg, og hell deretter Rots Tonic Shot inn i den. Eller drikk alt på en gang! Det er absolutt ikke farlig å drikke hele flasken på en gang. Mer tonic, mer kraft.

Gravide kvinner bør ikke forbruke Roots Tonic, Det er på ingen måte farlig, men det bør unngås.. Barn under 14 år har ikke bruk for det.

3 år holdbarhet uåpnet oppbevart lett kjølig.

Oppbevares i kjøleskap etter åpning med ca. 1 uke holdbarhet

 

På et vakkert småbruk ved Sande i Vestfold høster  vi alle våre urter for hånd. De plukkes i ulike sesonger. Vår, sommer og høst. Etter å ha plukket et utvalg, blir urter vasket og soltørke. Deretter lagret til senere bruk. Vi trekker ut virkestoffene i urtene og villgjærer så uttrekket. 

Besøk vår nettbutikk eller en av våre forhandlere.

For spørsmål og engros andre henvendelser kontakt:
+47 45 24 10 93 
Kontakt@rootsandculture.no

Vil du bli forhandler?

Alle røtter butikkene
Sunt & Godt
Øko Stjerna
Øko Hjertet

Få info om kurs og vandringer med villle vekster!

Urtene vi bruker

Klikk på bildene for mer info fra urtekilden.no

Gran
Gran
Ask
Ask
Bjørk
Bjørk
Geitrams
Geitrams
Storborre
Storborre
Rødkløver
Rødkløver
Furu
Furu
sorb_auc14
Rogn
Løvetann
Løvetann
Mjødurt
Mjødurt
Ryllik
Ryllik
Eik
Eik
Chaga
Chaga / Kreftkjuke
Brennesle
Brennesle
rubu_ida2
Bringebær

VGTV besøkte vår stand på Matstreif 2016