TAOB

THE ART OF BREATHING 
BREATH – POSTURE – MOVEMENT 

 

TAOB er inspirert av røttene til yoga som er pust. I livet blir vi testet og påvirket av alle slags “innkommende” tanker, følelser og sensasjoner. Både gode og dårlige. TAOB vil lære deg hvordan bruke fokus på pust og holdning for å frigjøre stress, styrke nervene dine, åpne for indre flyt og bruke ro og uforstyrret pust for å veilede deg gjennom din egen utvikling.  

Få beskjed på mail når vi holder kurs, eventer og retreats

TAOB er utviklet for å gi støtte og bedre livskvalitet. Det du lærer kan implementers  inn i alle området i livet. Enten det er jobb, ftrening eller fritid.

 • Stimulerer sirkulasjon
 • Styrker nervesystemet
 • Åpner og gir indre støtte
 • Gir bedre holdning
 • Styrker kjernemuskulatur
 • Lærer deg riktig pusteteknikk
 • Forbrenner fett
 • Bra for fysisk og psykisk helse
 • Øker mental våkenhet
 • Transformerer traumer til kreativitet
 • Uten stress og anstrengelser
 • Passer for alle!

Personlig Trening: Vi kan tilby deg personlig veiledning. Dette er noe vi anbefaler de som vil oppnå maksimal effekt raskest mulig. Du vil få et skreddersydd program med oppfølgeing

Vi tilbyr ulike trenings programmer

Kunsten og puste, kurs og foredrag

Kunsten og puste er et naturlig treningssystem som lærer deg kunsten til rolig og uforstyrret pust. Du vil bli guidet med å koble til pusten din og være tilstede med den..Sammen med en naturlig rett holdning og bevisst pust. Dette vil øke oksygenet til blod og celler som er godt for hjernen, sirkulasjon og nervesystemet. Dette stimulerer indre flyt og evne til å behandle intern og ekstern informasjon, samt øke bevisstheten. Gjennom bevegelse vil kurset viser hvordan du kan håndterer all slags påvirkning, distribuere og håndtere inntrykk og uttrykk.. Det er veldig effektivt og vil gi deg styrke til å håndtere stress og anstrengelser i hverdag på en veldig naturlig og uforstyrret måte. Du vil finne en naturlig tendens til å lytte til kroppen din med ærbødighet for å hjelpe deg med å ta valg som støtter mer balanse og velvære i livet.

Natural fitness workshop

For å utvikle særegen og ekstraordinær kjernemuskulatur er dette nøkkelen til en naturlig og stressfri fremgangsmåte. Kurset vil effektivt styrke hele ryggen og kjernemuskulatur, forbrenne fett og stimulere mental våkenhet og tilstedeværelsen. ”Mind over Matter” trening der sinnet oppfordres til å realisere den sanne naturen av indre ro, styrke og stabilitet.
Denne klassen fokuserer spesielt på vekttap og fettforbrenning. Den tar sammen alle elementene av pust og naturlig fitness. Med fokus på hofter og midje. Styrker og balanserer kjernemuskulatur i disse områdene. Du beveger deg gjennom mer utfordrende stillinger som gir god effekt og har tidligere gitt resultater som redusering av cellulitter, stress, fett og negative tanker og følelser. Kurset er dedikert til fokus, bevissthet, uforstyrrede pust, bedre selvbilde, fettforbrenning, hold og bevegelser. Du trenger ikke være trent for å oppnå raske resultater.

Personlig trening

Personlig veiledning, coaching, trening og behandling. Anbefalt for deg som ønsker best og raskest mulig resultat. Få et skreddersydd program for å utvikle ultimat fitness av kropp og sinn.
IMG_1935IMG_1937
Mehdi Mohseni D 
Tidligere norgesmester i boksing og hovedcoach for landslaget.
 

For priser, booking og mer info ta kontakt

Utvikler av TAOB

TAkushla

TAkushla har gjennom 25 år med dedikert egen praksis tilegnet seg dyp kunnskap og innsikt i de ulike aspektene av kropp sinn og sjel som gjør oss den vi er. Uten bruk av vekter og stress er han et levende eksempel av sitt arbeid. Han coacher og underviser for alt fra kampsport utøvere til  mennesker med fysiske og psykiske helse problemer. Med sitt energiske og hjelpsomme vesen legger han 100 % i sitt arbeid.

Tilbakemeldinger

Spenst Sande-0063

Utrolig! 4 økter med trening 1:1 og bruk av øvelsene hjemme daglig har gitt store resultater.

Selv trodde jeg at denne perioden med mye emosjonelt stress, dårlig fordøyelse og lite søvn virkelig ville sette spor, men ved å bruke pusteøvelsene når stresset melder seg klarer jeg å roe ned systemet, og få oversikten igjen kjapt. Det ser ut som om jeg har mistet flere kilo underveis, men jeg føler meg allikevel sterkere. Vekten avslører at jeg har samme vekt, dvs. at jeg har bygget muskelmasse i en periode hvor både kroppen og det mentale har vært under hardt press. Det er utrolig.

Kroppen og tankene oppleves også som smidigere.

Trening med The Art of Breathing kan jeg anbefale deg som ønsker å komme «ovenpå» stresset, deg som vil utvikle deg videre fysisk innen styrke og/eller kondisjon og deg som vil løse opp i en stiv kropp.

Trine Sveia

Daglig Leder Sande Trening AS

FullSizeRender

TAOB has given me the solution that I have been looking for, for a long time. I have trained BBJ Savate “French kickboxing” Boxing, kyokushin karate and krav maga. Been searching for my inner strength for long but nothing was effectively enough until I started working with Takushla. With 17 years of fighting and security work I have finally found something that is good for the body mind and soul. Rogerio Alexandre Martial Arts Fighter

Rogerio Alexandre

Matrial Ats Fighter

Espen 2016
Jeg har brukt Roots and Culture i forbindelse med trening og pusteteknikker (TAOB) . Det har hjulpet meg til å fjerne stress og samtidig få en bedre holdning. Kush har en utrolig god innsikt i menneskekroppen og metodene fungerer veldig bra. Jeg har også fått Herbal Cleanse, noe som egentlig er vanskelig å sette ord på. Det er annerledes en alt annet jeg har gjort før, men læring er erfaring, og dette var noe som gav virkning og løste opp i mye. Jeg kan anbefale Roots and Culture på det varmeste. 

Espen Eriksen

Daglig leder og life-coach i TPM (Tipping Point Manager) Sør

Close Menu
Translate »
×
×

Cart