Behandler: TAkushla
Tid: ca. 3 timer

  • De essensielle oljene fra urten virker som en renser, med både fysiske og psykiske applikasjoner.
  • Urtene renser dypt inne i alle kroppens porer, revitaliserende og effektivt
  • Dyptrykk massasje etterfølger badet som stimulerer sirkulasjon og blodtrykk, fjerner blokader og skaper indre flyt.
  • Denne prosessen etterlater kroppen og sinnet i en fantastisk avslappet, naturlig og rolig tilstand.
  • Denne prosessen etterlater kroppen og sinnet i en fantastisk avslappet, naturlig og rolig tilstand.

Herbal Cleanse

Release, clear & transform

post-partum-herb-bath-2

Herbal Cleanse er en naturlig behandling for dyp utrensning av kropp og sinn med bruk av urter og vann (hydroterapi). Det er en utfordrende prosess til å begynne med, men vil få deg til å føle deg helt avslappet i en dyp meditativ tilstand mot slutten. Den vil aktivere nervesystemet og sirkulasjon for å rense ut parasitter og negative tanker og følelser. Urtebad er en urgammel og naturlig fornyelsesprosess som har blitt praktisert over hele verden.

 

Behandlingen
Når du kommer inn i badet vil du lytte og føle hjertet ditt slående forsiktig, i stillhet. Etter hvert som varmen og oljene fra urtene går inn i porene for å rense, vil hjerterytmen øke intensitet og bli hardere og høyere. Dette kan få deg til å føle at hodet eksploderer og du vil kanskje ønske å forlate badet. Målet med badet er å slappe av og puste forsiktig gjennom nesen ned i magen ved hjelp av undervisningen du vil få før badet starter. (se TAOB) Dette vil gi oksygen til hjernen og vil øke evnen til å håndtere behandlingen for å oppnå mest mulig effekt. Etter badet vil du få slappe av i 30 minutter for så å gå gjennom dyptrykk massasje som varer i ca 30 minutter.  

Renset, med en følelse av klarhet vil du bli servert hjemmelaget mat villgjæret roots tonic, te og få slappet av i naturlige omgivelser.  

Tilbakemeldinger

Close Menu
Translate »
×
×

Cart